top of page
Пошук
  • Фото автораОлександр Вашків

ЯК Я ТРИМАЮ ТЕЛЕФОН І МІЙ ХАРАКТЕР

Телефони (айфони, смартфони) є невід’ємною частиною нашого життя. Відносини, дружба, робота – усе в цьому маленькому пристрої.

Замисліться на хвилинку, скільки разів за день ви тримаєте його в руках? Виявляється, важливу роль відіграє те, як саме ви тримаєте свій телефон.

Цей тест допоможе визначити характер особистості на основі того, як ви тримаєте свій телефон.

Є чотири основних способи тримати телефон і, як виявилося, кожен з них відповідає певному типу особистості людини.

1. Ви тримаєте телефон однією рукою і вводите текст великим пальцем цієї ж руки.

Те, що ви тримаєте телефон однією рукою свідчить про вашу багатозадачність. Дисципліна – ваше друге ім’я. Ви прекрасно справляєтеся з поставленими завданнями. Ви зібрана і організована людина, котра, завжди розуміє, що добре, а що – погано.

Ви відкрита людина, любите бути в центрі уваги. А ще ви дуже любите говорити і розповідати про себе. Але от вислухати іншу людину для вас – завдання не з легких. Люди часто ображаються на вас, ось тільки робите ви це не спеціально.

Ви цінуєте справжню любов і здатні відрізнити її від облуди. Вашій половинці дуже пощастило, адже заради неї ви готові на все і навіть більше.

2. Ви тримаєте телефон обома руками і вводите текст великим пальцем.

Це говорить про те, що ви дуже закрита людина. Ви ніколи не попросите про це, але ви прагнете уваги, турботи і захисту. Ваші почуття знаходяться за сімома замками.

Також неохоче ви проявляєте почуття до своєї половинки, тому вона може відчувати брак любові і турботи. Постарайся бути м’якшими і відкритішими зі своїми близькими, вони вас точно зрозуміють.

3. Ви тримаєте телефон двома руками, для набору використовуєте два великих пальці.

Ви дуже вразлива людина, часто відчуваєте страх і тривогу. Боїтеся зробити щось не так, сказати щось не те. Ви любите робити все добре, навіть ідеально, але дуже часто переживаєте, що могли щось упустити.

Вам варто бути менш вимогливими до себе і трохи попрацювати над своєю самооцінкою. Адже з Вашим завзяттям до роботи ви можете досягти дуже багато чого, лише не дозвольте своїй невпевненості цьому завадити!

Вам потрібен партнер, який буде розуміти і підтримувати вас. Якщо ви будете почувати себе впевненими поруч з цією людиною, то це саме та людина! Ви будете любити її всім серцем, адже ви просто не вмієте робити щось абияк.

4. Ви тримаєте телефон однією рукою, набираєте текст вказівним пальцем іншої руки.

Ви тиха і спокійна людина, ваші дії завжди добре обдумані. вам властивий альтруїзм, заради блага інших ви готові жертвувати своїми інтересами.

Ви віддаєте перевагу тиші, домашньому затишку і проведенню часу у вузькому колі друзів. Ви не любите натовп і галасливі компанії. Так само у вас і у відносинах – тиха гавань. Сварки, драми, сльози і ляскання дверима – це все не про вас. Ви вмієте щиро любити і можете пробачити своїм коханим багато чого.

75 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

ЛИСТІВКА З МАЙБУТНЬОГО

Одного прекрасного суботнього дня, коли ви, нарешті, можете дозволити собі розслабитися і побайдикувати, безтурботний хід ваших думок переривається дзвінком у двері. Відчинивши їх, ви бачите у себе на

КОЛИ ДВЕРІ – НЕ ДВЕРІ?

Далеко не кожного дня вдається знайти час, щоб вибратися з дому і пройтися містом – неспішно, без будь-якої мети, просто щоб розім’яти ноги, провітрити голову і прогулятися давно знайомими місцями. Ці

bottom of page